Nieuwe behandelaar in de praktijk

18-07-2023

Mijn naam is Hester Frima, 47 jaar. In 2003 ben ik afgestudeerd aan het ACTA. Na mijn afstuderen heb ik 10 jaar als algemeen tandarts gewerkt met een grote interesse en liefde voor de endodontologie.

Van 2013 tot 2019 heb ik met mijn gezin in Chur, Zwitserland gewoond waar ik mij verder heb ontwikkeld in dit specialisme. Sinds mijn terugkomst in Nederland werk ik één dag in de week als endo-specialist en twee dagen als algemeen tandarts met wortelkanaalbehandelingen als aandachtsgebied. Patiënten kunnen bij mij terecht met elk endodontisch-gerelateerd probleem.

Als ik van u een verwijzing krijg (het liefst met zoveel mogelijk informatie over de klachten, de historie van het te behandelen element, algemene en tandheelkundige voorgeschiedenis en relevante röntgenfoto’s) beoordeel ik of eerst een consult nodig is of dat er meteen een behandelafspraak gemaakt kan worden.

Uw patiënt wordt hiervan op de hoogte gebracht en als er meteen een behandelafspraak ingepland kan worden krijgen ze ook een begroting gemaild. Ik leg de patiënt altijd duidelijk uit wat het probleem is, wat de behandelopties zijn en neem alle tijd voor vragen. Ook voor intercollegiaal overleg kunt u altijd contact met mij opnemen. Korte lijnen met u als verwijzer stel ik zeer op prijs.

    

 

 

.

Tandheelkundig Expertise Centrum - Alkmaar
Comeniusstraat 6
1817 MS
Alkmaar
Do
8:15 - 12:15
13:00 - 16:45