Nieuwe behandelaren

13-03-2024

Wij stellen graag onze nieuwe behandelaren aan u voor....

Claire Olthoff is een veelbelovende restauratief tandarts i.o.. Haar passie ligt in de esthetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk, zowel op natuurlijke elementen als op implantaten. Met een scherp oog voor detail en een toewijding aan duurzame behandelingen streeft ze ernaar om haar patiënten te voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg en een stralende glimlach.”

Hester Frima, in 2003 afgestudeerd aan het ACTA. Na haar afstuderen heeft zij 10 jaar als algemeen tandarts gewerkt met een grote interesse en liefde voor de endodontologie.Van 2013 tot 2019 heeft ze met haar gezin in Chur, Zwitserland gewoond waar ze zich verder heeft ontwikkeld in dit specialisme. Sinds haar terugkomst in Nederland werkt ze één dag in de week als endo-specialist en twee dagen als algemeen tandarts met wortelkanaalbehandelingen als aandachtsgebied. Patiënten kunnen bij haar terecht met elk endodontisch-gerelateerd probleem.

Indien u een endodontisch-gerelateerde verwijzing heeft, mail deze dan naar de praktijk (het liefst met zoveel mogelijk informatie over de klachten. De historie van het te behandelen element, algemene en tandheelkundige voorgeschiedenis en relevante röntgenfoto’s). De praktijk zet de mail via zorgmail door naar Hester, Hester beoordeelt of er eerst een consult nodig is of dat er meteen een behandelafspraak gemaakt kan worden.

De patiënt wordt hiervan op de hoogte gebracht en als er meteen een behandelafspraak ingepland kan worden krijgen ze een begroting gemaild.  De patiënt krijgt duidelijke uitleg wat het probleem is, wat de behandelopties zijn en er is ruimte voor vragen. Ook voor intercollegiaal overleg kunt u altijd contact met mij opnemen. Korte lijnen met u als verwijzer stel ik zeer op prijs.

Dr. Fabio Rodriguez Sanchez, MSc. Afgestudeerd in de tandheelkunde aan de Universiteit van Baskenland, Master in de Orale Gezondheidswetenschappen en Postgraduaat in de Parodontologie aan de Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven) en internationaal doctoraat in Volksgezondheid aan de Universiteit van Baskenland. parodontoloog en implantoloog erkend door de European Federation of Peridontology (EFP) en de Nederlandse Vereniging van Parodontologie (NVvP).

Ik wil mijn patiënten professioneel helpen om een gezonde mondsituatie te bereiken. Ik vind het erg belangrijk om een eerlijke en open communicatie met de patiënten en ook andere collega's te hebben.

    

 

 

.

Tandheelkundig Expertise Centrum - Alkmaar
Comeniusstraat 6
1817 MS
Alkmaar
Do
8:15 - 12:15
13:00 - 16:45